Farma ISO 10

Type
Raffineret hvidolie af medicinsk kvalitet i ISO-VG 10.

Anvendelsesområde
Kan anvendes til fremstilling af kosmetik og medicinske produkter, både som procesolie og som smøremiddel til maskiner. Produktet er også velegnet til andre formål, hvor der kræves en olie af medicinsk renhed, f.eks. som smøremiddel i levnedsmiddelindustrien. Andre anvendelsesområder er som blødgører og procesolie indenfor den kemisk-tekniske industri.

Specifikationer
FDA 21 CFR 172.878, 178.3570 og 178.3620(a), USDA H1 approved
Flere godkendelser kan rekvireres ved forespørgsel.
Indeholder ingen reaktive komponenter eller kemiske tilsætningsstoffer.

EGENSKABER
• Vandklar, lugtfri medicinsk hvid olie. Det er en ren højtraffineret paraffinsk mineralolie, som opfylder de medicinske renhedskrav.





Mere Information:

Datablad
Sikkerhedsblad
Arbejdspladsbrugsvejl.